Antyszwed 10 Posted January 10, 2009 Niniejszy wątek dedykuje całemu złu jakie się dzieje na świecie, wszystkiemu co negatywne. Jeżeli wyczytałeś lub znalazłeś/aś jakieś negatywne informacje, coś co cię wzruszyło, zainspirowało to umieść to tutaj. Jeżeli odniosłeś/aś jakąś porażkę w prywatnym życiu to tutaj również możesz się podzielić swoim nieszczęściem :'( Share this post Link to post Share on other sites
Antyszwed 10 Posted January 10, 2009 pierwsza zła wiadomość-waldi prosił o skasowanie tego wątku bo PM się psuje od tego Share this post Link to post Share on other sites
Jurgi 1 Posted January 10, 2009 Jest jeszcze gorzej, bo jako nowy, nie wiem, o co chodzi z tym PM i pewnie coś strasznie tracę. Share this post Link to post Share on other sites
Sebaci 0 Posted January 10, 2009 Pole Morfogenetyczne Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 5 Posted January 11, 2009 Zła wiadomość: pojawił się ten wątek, ale to jeszcze nie tragedia, można temu zaradzić ;D Share this post Link to post Share on other sites
Guest macintosh Posted January 11, 2009 Nie umiem nawiązać hipnotyzującego kontaktu wzrokowego :-\ I nikt nie próbuje mnie zrozumieć :'( Share this post Link to post Share on other sites
thibris 4 Posted January 12, 2009 Zepsuła mi się żarówka w aucie - od świateł mijania, ale z powodu lenistwa i mroźnej aury, nie chce mi się jej wymieniać Share this post Link to post Share on other sites
w46 1 Posted January 12, 2009 Co za bezsensowny wątek (To nie jest offtop ) Share this post Link to post Share on other sites
Jurgi 1 Posted January 12, 2009 Pole Morfogenetyczne W dziuplę dzięcioła, mogłem się domyślić. Nadyskutowaliśmy się przecież nad tym na forum miłośników Jacka Dukaja. ;D Ja mam dziś dwie złe wiadomości. Kupiłem mineralną w plastikowej butelce, przyczyniając się do degradacji środowiska, do tego znowu siedzę pod świetlówką kompaltową, zamiast tylko lampą LED, przyczyniając się do emisji dwutlenku węgla. : Share this post Link to post Share on other sites
Guest macintosh Posted January 12, 2009 Kilka złych wiadomości: Rozwiązałem 100% zadań na kolokwium. Dostałem 75% punktów - program się pomylił(winno być 100%) Zadania były za łatwe. Spałem 2-3h/60h - nie mogłem zrobić prostych rzeczy na kole. Nawet podstawianie do wzrou w takim stanie nie jest łatwe Share this post Link to post Share on other sites
Antyszwed 10 Posted January 27, 2009 zwolnili mnie z pracy > Share this post Link to post Share on other sites
azzzzz 0 Posted January 27, 2009 @up slabo jakis powod podali, czy konczyla ci sie umowa i jej nie przedluzyli? Share this post Link to post Share on other sites
Guest macintosh Posted January 27, 2009 czemu czemu czemu Share this post Link to post Share on other sites
Antyszwed 10 Posted January 27, 2009 kierowniczki stwierdziły że nie wywiązuję się z obowiązków-więcej powodów nie znam,ale to sformułowanie niewiele mi mówi bo nie wiem z jakich to obowiązków się nie wywiązałem w dodatku nie zadzwonili i nie uprzedzili że jestem zwolniony-dowiedziałem się przyjeżdżając do pracy i dzwoniąc do szefa > Share this post Link to post Share on other sites
Guest macintosh Posted January 27, 2009 kierowniczki stwierdziły że nie wywiązuję się z obowiązków-więcej powodów nie znam,ale to sformułowanie niewiele mi mówi bo nie wiem z jakich to obowiązków się nie wywiązałem w dodatku nie zadzwonili i nie uprzedzili że jestem zwolniony-dowiedziałem się przyjeżdżając do pracy i dzwoniąc do szefa > są tacy ludzie Share this post Link to post Share on other sites
Guest macintosh Posted January 27, 2009 wiadomość podobna: nie wiadomość- wspomnienie(4y mce temu),które trwale zmieniło moje postrzeganie pracowników marketów - pracowałem w "Piotrze i Pawle" na kasie we Wrocławiu ul. Świeradowskiej. Zostałem zwolniony po 4ym dniu. Czemu? Kierownik zmiany stwierdził, że za wolno liczę pieniądze z utargu na koniec dnia (dowiedziałem się tego dopiero od pośrednika pracy). Kierownik powiedział mi: że <jakiś grubszy kierownik - szef Piotrów i Pawłów na dolnym śląsku> żebym już nie przychodził. -"Czemu?" -bo "coś się nie spodobało <grubaskowi>" Zdołowany wróciłem do domu. Jak mogłem na skromnym śniadaniu od rana szybko liczyć po 12u h dupska na krześle? Z 30min przerwy/dzień. Cały dzień przejeżdżania towaru pod czytnikiem!! Kierownik zmiany(3dni obserwacji ćwoka): -mistrz superdupolizania (w dziedznine szybkich numerków z <grubaskiem>) -idiota doskonały: jedna kasjerka(wiek b. seksowny) - (nie dokładnie pamiętam) powiedziała, że "<coś,coś,coś> daje" Kierownik: -"eeee, no kto tu powinien dawać? ;D " (uśmiech błazna, dziwny głos przygłupa<ciągle takim tonem mówił>) -trybik wiary w drobniaki(ze 3k) , patafian, skór**syn , fagas ...i to gówno mnie zwolniło(byłem zmęczony i nie chciałem się rypnąć o moją dniówkę) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 5 Posted January 28, 2009 @Antyszwed Współczuje, mam nadzieje że gdzie indziej ci się lepiej poszczęści. Długo tam pracowałeś? Share this post Link to post Share on other sites
Antyszwed 10 Posted January 28, 2009 3mc,hej spokojnie,nie dołuję się aż tak bardzo,nie pierwszy raz mnie zwalniają i nie ostatni Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 5 Posted January 28, 2009 Jesteś człowiekiem myślącym, może to dostrzegli i dlatego poleciałeś, dzisiaj nie lubi się w pracy ludzi myślących. Share this post Link to post Share on other sites
azzzzz 0 Posted January 28, 2009 @up skad takie przypuszczenie? Share this post Link to post Share on other sites
Guest macintosh Posted January 28, 2009 Jesteś człowiekiem myślącym, może to dostrzegli i dlatego poleciałeś, dzisiaj nie lubi się w pracy ludzi myślących. ehhh, no nie takJak napiszesz w CV do Biedronki, że studiowałeś filozofię to pomyślą, że jesteś niepoważny. Docenia się myślących - tam gdzie managerowi, będzie to na rękę. Ludzi z jajem docenia się w Accenture(rozwiązania informatyczne dla firm - bazy danych) + znakomita atmosfera, trzeba być jak najbardziej komunikatywnym i mieć umiejętność analitycznego myślenia - tylko takich biorą + fluent angielski. (to tam u Ciebie w Wawie Tomku ) Z takiej pracy ma się 1005% satysfakcji, przychodzi się do pracy oczekując różnych ciekawych mixów emocjonalnych. (nie pracuję tam - ale chciałbym, ale wcześniej zostanę inżynierem biomedycznym<Big Hołp>) Share this post Link to post Share on other sites
w46 1 Posted January 29, 2009 Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Share this post Link to post Share on other sites
Acrux 4 Posted January 29, 2009 Kryyyzyyyysssss idzieeeee... Share this post Link to post Share on other sites
thibris 4 Posted January 30, 2009 Miałem wypadek i trafiłem do szpitala na 9 dni. Traumatyczne przeżycia, przy różnych bolesnych zabiegach. Szkoda gadać, choć zdarzały się też pozytywy - ale nie na nie tu miejsce. Zła wiadomość numer 2 - wrócił Waldi. To się nazywa mieć honor i trzymać się danego słowa nie ? Share this post Link to post Share on other sites
waldi888231200 8 Posted January 30, 2009 Zła wiadomość numer 2 - wrócił Waldi. To się nazywa mieć honor i trzymać się danego słowa nie ? Wszystko jest zgodnie z wątkiem o likwidacji konta - tylko czytać trzeba umieć. Czyżby PM dało klapsa ?? - myśl bo udzieli ci drugiego. Share this post Link to post Share on other sites