k0mandos 0 Posted June 15, 2009 No nie ma to jak porządna dawka biurokracji. Ja ostatnio musiałem 3 razy zawracać z US, bo tamtejsza pani stwierdziła, że nie można wyrobić NIP-u bez konieczności wyrobienia go! :-X Share this post Link to post Share on other sites
este perfil es muy tonto 9 Posted June 15, 2009 obstawiacie że przejdzie ten zakaz zapłodnienia in vitro? jej jak można uznawać embriony za dzieci-ten niewidzialny Żyd zmarły 2tysiaki lat temu musi mieć nieźle nakopane w głowie Share this post Link to post Share on other sites
waldi888231200 9 Posted June 16, 2009 Jak zamieni cię w żabę to zmienisz zdanie. Share this post Link to post Share on other sites
azzzzz 0 Posted June 18, 2009 dzisiaj dentysta leczenie kanalowe Share this post Link to post Share on other sites
mikroos 70 Posted June 18, 2009 Poproś o znieczulenie, a pote możesz gwizdać na ból Dobrze będzie! Share this post Link to post Share on other sites
macintosh 6 Posted June 18, 2009 Nie ładuj w siebie opakowania APAPów, bo skonasz. Share this post Link to post Share on other sites
azzzzz 0 Posted June 19, 2009 victory! zab wyleczony i w sumie nie bolalo, sprawnie dzialala dentystka 8) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 5 Posted June 20, 2009 jej jak można uznawać embriony za dzieci-ten niewidzialny Żyd zmarły 2tysiaki lat temu musi mieć nieźle nakopane w głowie On nie Antyszwedzie, ale obecni kościelni bardzo, wszystko robią pod hasłami "Godność człowieka", itd, ale jak jest sam widzisz. Share this post Link to post Share on other sites
este perfil es muy tonto 9 Posted June 24, 2009 niezdany egzamin co do którego byłem niemal pewny że zdałem-zapowiada się najgorsza sesja letnia : Share this post Link to post Share on other sites
waldi888231200 9 Posted June 25, 2009 '' niezdany egzamin co do którego byłem niemal pewny że zdałem-zapowiada się najgorsza sesja letnia '' To chyba dobra wiadomość?? Wreszcie się weźmiesz do nauki. Share this post Link to post Share on other sites
k0mandos 0 Posted June 25, 2009 @up Na prawdę Ci się koleś nudzi Weź skoś trawę, albo coś Share this post Link to post Share on other sites
azzzzz 0 Posted June 25, 2009 @up true... niczym waldi kiedys komentujacy 90% notek nawet jesli nic madrego do powiedzenia nie mial A do tematu: pogoda... ciagle pada Share this post Link to post Share on other sites
thibris 4 Posted June 25, 2009 Padanie to akurat nie jest taka zła wieść. Dla mnie to wymarzona pogoda - nie znoszę upałów. Poza tym urlop mi się już skończył, więc dla mnie mogłaby już nawet zima nadejść Share this post Link to post Share on other sites
k0mandos 0 Posted June 25, 2009 Nie bądź samolubem Ja tam uwielbiam upały, można się tak fajnie wypocić Share this post Link to post Share on other sites
waldi888231200 9 Posted June 25, 2009 Kolejne deszcze 29.06, jutro lampa. Share this post Link to post Share on other sites
thibris 4 Posted June 25, 2009 Każdy jest samolubem w jakimś stopniu i tylko tym stopniowaniem się różnimy PS. Skończmy offtopa, bo nam waldi spamować zaczyna. Share this post Link to post Share on other sites
waldi888231200 9 Posted June 25, 2009 Świnia jest świnią , dopiero w plasterkach zamienia się w szynkę. Share this post Link to post Share on other sites
este perfil es muy tonto 9 Posted June 26, 2009 Majkel nie żyje 8) hehe i ja pierwszy zauważyłem? Share this post Link to post Share on other sites
k0mandos 0 Posted June 26, 2009 Majkel nie żyje 8) hehe i ja pierwszy zauważyłem? Share this post Link to post Share on other sites
Jurgi 1 Posted June 27, 2009 Właśnie umarła gazeta, w (dla) której pracowałem ostatnie dwa lata i cztery miesiące. Przez ostatni miesiąc byłem p.o. naczelnego i to ja ją złożyłem do grobu. Jak na ironię, w momencie wysyłania do drukarni ostatniego numeru właściciel zauważył wzrost sprzedaży. Umarł „Obserwator”, niech żyje… Share this post Link to post Share on other sites
este perfil es muy tonto 9 Posted June 28, 2009 o :-X Share this post Link to post Share on other sites
k0mandos 0 Posted July 25, 2009 Wydałem 14 zł na "Wojnę polsko-ruską" Share this post Link to post Share on other sites
lucky_one 2 Posted July 26, 2009 A ja muszę napisać pracę magisterską do 25 sierpnia, a mam dopiero ledwo zaczętą część doświadczalną i zero literaturowej ;( Share this post Link to post Share on other sites
w46 1 Posted July 28, 2009 http://miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,87204,6865517,Jan_Siuda__Kupcie_sobie_wezsze_rowery.html Nie ma to jak właściwy człowiek na właściwym miejscu :-X Share this post Link to post Share on other sites