Astro 32 Napisano 25 lipca Na koniec: 2 godziny temu, Antylogik napisał: Płacić powinni zwolennicy Unii, począwszy od Astro Od*pier**l się ode mnie - twoje problemy mają naprawdę głęboką naturę i polecam fachowców - na zus z zasiłku również są psychiatrzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radar 104 Napisano 25 lipca @Mariusz Błoński, widzisz i nie grzmisz (parafrazując) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro 32 Napisano 25 lipca Czyli co @radar? Szesnastki i zrównanie rent alkoholowych ze średnią krajową? Tego się po Tobie nie spodziewałem... P..S. Gdybyś nie załapał: próbuję tu dobić do średniego poziomu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz Błoński 195 Napisano 25 lipca Godzinę temu, radar napisał: @Mariusz Błoński, widzisz i nie grzmisz (parafrazując) Nie widzę, więc nie grzmię Teraz dopiero zobaczyłem, przez Ciebie Luźne gatki nie oznaczają, że ma być chamska jatka. Zamknę więc temat dla ochłody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach