Astro 29 Posted July 25 Na koniec: 2 godziny temu, Antylogik napisał: Płacić powinni zwolennicy Unii, począwszy od Astro Od*pier**l się ode mnie - twoje problemy mają naprawdę głęboką naturę i polecam fachowców - na zus z zasiłku również są psychiatrzy. Share this post Link to post Share on other sites
radar 104 Posted July 25 @Mariusz Błoński, widzisz i nie grzmisz (parafrazując) Share this post Link to post Share on other sites
Astro 29 Posted July 25 Czyli co @radar? Szesnastki i zrównanie rent alkoholowych ze średnią krajową? Tego się po Tobie nie spodziewałem... P..S. Gdybyś nie załapał: próbuję tu dobić do średniego poziomu. Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz Błoński 193 Posted July 25 Godzinę temu, radar napisał: @Mariusz Błoński, widzisz i nie grzmisz (parafrazując) Nie widzę, więc nie grzmię Teraz dopiero zobaczyłem, przez Ciebie Luźne gatki nie oznaczają, że ma być chamska jatka. Zamknę więc temat dla ochłody Share this post Link to post Share on other sites