Mariusz Błoński 195 Napisano 22 marca 2012 Jak pewnie niektórzy zauważyli, uruchomiliśmy czat. Ktoś z niego korzystał? Obecnie jest to wersja bezpłatna, pozwalająca na jednoczesną rozmowę do 5 osób. Jeśli będzie zainteresowanie, to kupimy wersję dla 20 lub 50 (oby! ) osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
este perfil es muy tonto 9 Napisano 22 marca 2012 przeprowadziłem na nim rozmowę z wilkiem i chyba tyle-pustki ale jak jest bezpłatna sugeruję to zostawić i poczekać co będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcenty 314 Napisano 22 marca 2012 przeprowadziłem na nim rozmowę z wilkiem i chyba tyle-pustki ale jak jest bezpłatna sugeruję to zostawić i poczekać co będzie ja gadałem sam ze sobą. A co, lubię pogadać z kimś inteligentnym ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZolV 10 Napisano 11 czerwca 2012 No dobra, to gdzie jest ten czat? Czy już zniknął zanim go wypróbowałem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilk 103 Napisano 11 czerwca 2012 Głupie boty właziły i wyczerpywały limit. Podejrzewam, że zainteresowanie też nie było za duże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach