Skocz do zawartości
Forum Kopalni Wiedzy
Gość Astro

Co z Wilkiem?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Astro

Czy to coś poważnego? Jeśli tak, to proszę administrację KW o numer KRS OPP dla Wilka.

P.S. Dlaczego KW nie ma statutu OPP? Dla mnie KW to stanowczo POŻYTEK PUBLICZNY!

Edytowane przez Astro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Astro

Nie chciałem zakładać nowego tematu, ale wie ktoś może co dzieje się z TrzyGrosze? Zaczynam się martwić, bo Sylwester przecież odpada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mi tu pokazuje się, że zaglądał w połowie lutego. To nie tak dawno jeszcze przecież. Może pojechał gdzieś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Astro

Ponieważ TrzyGrosze wciąż nie ma od 15 lutego – podejrzewam, że urlopów tak długich o tej porze roku nikt nie bierze – to jak bumerang powraca moje pytanie. Jeśli TrzyGrosze jest na wyjeździe, to tak długo od cywilizacji chyba odcięty nie jest, bo antropologią behawioralną się raczej nie para (co wynoszę z Jego postów).

Wilk, czy naprawdę nie zrobiłeś Mu (jako istocie subtelnej z natury swej natury) krzywdy? Polityka boli (zwłaszcza po mało subtelnej polemice na irc; nieporozumienia rodzą problemy. Jeszcze większe problemy rodzą własne idiotyczne przekonania o prawdzie: "Wałęsa, Petru"…).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że mamy raczej ograniczone możliwości namierzenia jego aktualnego statusu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Astro

Domyślam się, ale wiesz, może jednak zajrzy anonimowo i zobaczy, że jednak tęsknimy…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się, ale wiesz, może jednak zajrzy anonimowo i zobaczy, że jednak tęsknimy…

3grosze mieszka u kota co najmniej jednego, jak sądzę. Zakładając, że kocia natura się udziela, przyjdzie jak będzie chciał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi