Skocz do zawartości
Forum Kopalni Wiedzy
thikim

Hodowla kangurów (offtop)

wilk

Offtop wydzielony z tematu Jutro Cassini spłonie w atmosferze Saturna

Wiadomość dodana przez wilk

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.09.2017 o 12:31, pogo napisał:
Rzeczywiście... doskonale to widać po szczurach na Madagaskarze i królikach w Australii.

Masz na Tytanie hodowlę kangurów czy co? :)

Tylko socjaliści czują potrzebę kontroli Rzeczywistości. Kapitalista(od capita - głowa) ją akceptuje i dostosowuje swoje działania do niej żeby mieć z tego korzyść. Więcej nie potrzeba.

W rzeczy samej próba za wszelką cenę zniszczenia jakiś tam bakterii jest o wiele większą ingerencją i próbą kontroli Rzeczywistości.

Jak to było? Socjalizm bohatersko walczy (za cudzą kasę) z problemami które sam stwarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Astro

W dniu 15.09.2017 o 18:00, thikim napisał:
Masz na Tytanie hodowlę kangurów czy co?

Wiesz, jakiej to hodowli na Tytanie nie ma? :)

Tylko socjaliści czują potrzebę kontroli Rzeczywistości.

Ty naprawdę masz POJECHANE. Pewnie nie po mózgu, bo ludzki nie wytrzymałby czegoś takiego. Te wizje kto/ co Ci zsyła?

Kapitalista(od capita - głowa) ją akceptuje

Sądzę, że doskonale sprowadza się to jednak do d*py strony. Głowa niekoniecznie ma tu znaczenie, co doskonale potwierdzasz.

dostosowuje swoje działania do niej żeby mieć z tego korzyść. Więcej nie potrzeba.

Liniowość w fizyce umarła wieki temu. Ty uparcie idziesz w wiek, lekko licząc, trzynasty. Powodzenia.

Kop na swoim archaicznym kompie bitcoiny, graj na giełdzie ropą, chwal się na KW operacjami plastycznymi swojej żony. "Jesteś wielki".

Socjalizm bohatersko walczy (za cudzą kasę) z problemami które sam stwarza.

qr**! Co Ty zrobiłeś dla NAUKI?!!

Ed. By nie było, że "kolega" Thikim zgłasza upierdliwość astro, to chcę publicznie zapytać Modów: kto tu zaczyna całe to goowno?

Osadzam celowo, emocje niemal jak w Wichrowych Wzgórzach (oczywiście z 92. ;)):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Cytat

Ed. By nie było, że "kolega" Thikim zgłasza upierdliwość astro, to chcę publicznie zapytać Modów: kto tu zaczyna całe to goowno?

W przeciwieństwie do Ciebie ja nie zgłaszałem nigdy do modów Twojego przypadku. Ty przy każdej okazji leciałeś z płaczem naskarżyć że znowu Ci thikim zabawki w piaskownicy powywracał :)

Mniej hipokryzji - chociaż odrobinę.

Tu mogę wspomnieć jak jest okazja jak to mała dziewczynka Astro minusowała moje posty a jak kiedyś parę jej minusów dałem (na co jak najbardziej zasłużyła swoimi postami) od razu poleciała do modów z płaczem :)

Takie to są standardy dyskusji z Astro. Muszę przyznać że dzięki temu jest ciekawiej. A i jak to podnosi poczucie wartości gdy człowiek zauważa że są tacy ludzie jak Astro :D

Edytowane przez thikim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Astro
  W dniu 16.09.2017 o 15:18, thikim napisał:
Ty przy każdej okazji leciałeś z płaczem naskarżyć że znowu Ci thikim zabawki w piaskownicy powywracał :)

Nie. Zawsze mówię, że Thikim zabawki pogubił i z płaczem wtula się w piegi żony. :D

Edytowane przez Astro
  • Negatyw (-1) 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na poważnie :)
Może moderatorzy przemyśleliby tak dla mnie i Astro bana na 2-3 miesiące? Żeby nam głowy ochłonęły? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Astro

Może być, ale ja mam ochłoniętą. Twój problem jest bardzo prosty jeśli chodzi o rozwiązanie: walnij się główką o ścianę. Jeśli nie pomoże, to próbuj do skutku. :D

Ed. Po trzech miesiącach to pewnie jak TrzyGrosze bym nie powrócił. Być może po roku albo dwóch (o ile dożyję :)), choć nie byłoby to takie pewne. Wiem. Jak mój Azorek wypatrywałbyś możliwości zerwania się z łańcucha. ;):D (o ile żona Ci pozwoli ;)) Nie chcę, ale rzucę Ci krótko: aport! ;)

Ed. Jeszcze nie odszczekałeś? Nawet przez "alternatywne" konta, dzięki którym plusików sobie przysporzasz? :)

• Negatyw (-1) 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...