Skocz do zawartości
Forum Kopalni Wiedzy
Gość Astro

Napęd idealny (offtop)

wilk

Offtop wydzielony z tematu Powietrze zabija setki tysięcy dzieci

Wiadomość dodana przez wilk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Astro

Zatem C2H5OH + nikotyna + osoby genetycznie kompatybilne z powyższymi :D do rakiety i w p***u :D

Możesz rozwinąć ten "pomysł" na najlepciejszy napęd? Nie wiem czy zrozumiałem, ale jak pierdnę, to jakoś z łózka mnie nie podrywa (nawet o centymetr). Czy może wyraziłeś swój "pogląd" na temat tych, którzy z Tobą się nie zgadzają, choć mają rację?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Astro. Tu nie chodziło o napęd. Przynajmniej nie bezpośrednio. Wiadomo można ludzi wozić gorszymi środkami transportu ale zachęcić np. poczęstunkiem. Czyli gorszy napęd nie będzie taki gorszy jak się doda C2H5OH. Nie na każdego działa ale na sporą część populacji działa. Podróż dłuższa ale milsza :D

Tu chodziło o to jak znaleźć ochotników do:

trwających wiele tysięcy lat lotów kosmicznych do innych gwiazd
Edytowane przez thikim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Astro

Tu chodziło o to jak znaleźć ochotników do

Kołek osinowy, dębowa trumna i jest gites.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem Cię. Znaczy coś pijesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Astro

Niezmiennie. DO CIEBIE. :D

Czyli gorszy napęd nie będzie taki gorszy jak się doda C2H5OH.

Będzie to napęd idealny. Napęd, źródło energii dla "małpy" i pożywienie dla "małpy". Tylko JEDEN zbiornik. ;)

Podróż dłuższa ale milsza :D

Mówisz o "celebrytach", którzy zapewniają sobie "namioty tlenowe"? Każda podróż ma swój KRES, bez względu na wyłożoną kasę. :)

Dodam może, że Stare Państwo (Starożytny Egipt) dopracowało się bardzo znaczących sukcesów (mamy wciąż kłopoty z wyjaśnieniem fenomenu) dotyczących "miłej podróży", ale na temat wrażeń podróżników nie wiemy nic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezmiennie

Zdecydowanie za dużo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Astro

Przy Tobie się inaczej nie da. :D

Jest też drugie wyjście, ale nie chcę tymczasem kończyć samobójem. ;)

Ed. Jak widzę, skończyliśmy na "gumkach". Znowu niby winny jestem ja (Wilk, FE! :); to takie "tendencyjne". Czytajmy, proszę, ze zrozumieniem. ;):D).

Skoro na "gumkach", to powiem Ci Thikim, że od wielu miesięcy moje wino musi się marnować (tako rzecze znający się lekarz). Nie myśl tylko, że podeślę Ci mój ARSENAŁ. Na dodatek za free. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wycinam od tego momentu, który już najmniej pasuje do tematu. Niekoniecznie musi być to początek pogaduszek i niekoniecznie pierwsza osoba musi być winna offtopowi - z uwagi na to, że postów nie da się podzielić, a i pozostała część takiego łączonego posta może być jeszcze w porządku. Kilka razy w starych tematach pozostawały też odsiane ze środka dyskusji komentarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...