qwertix 0 Posted June 17, 2010 hej, udalo wam sie kiedys cos wygrac? w loterii, zdrapce? moze w konkursie? ja pamietam we wczesnych 90 wygralem w konkursie na starym miescie zolwie ninja (figurki), bylem podjarany calkowicie:). pozniej 15 lat przerwy i wczoraj w orlenowej zdrapce czapeczke porsche ...radosc jak u dziecka, a u was ?? Share this post Link to post Share on other sites
waldi888231200 9 Posted June 17, 2010 Kiedyś z losowania na losowanie obstawiałem system 8(ósemkowy 8z80) tak za 110zł i zawsze 50 dych się zwracało aż za którymś razem nic , zrezygnowany (brakło kasy) puściłem zakład 8 z 49 i jakie było moje zdziwienie kiedy oddałem kupon tak by w kolekturze gość sprawdził a tu maszyna zawyła takim głośnym nietypowym rykiem , a facet z wyłupionymi oczami powiedział że mi nie wypłaci bo wygrana wyższego rzędu płatna w oddziale . Sprawdził i mówi że 6 nie ma , no to idę do oddziału totolotka rozglądając się nerwowo (5-tka to co najwyżej 500zł ale ten ryk maszyny i paniczny wzrok operatora mi się udzielił) , oddaję kupon a Pani kasjerka sobie coś tam liczy taka 2cm kupka 100zł i 50zł . Podnosi ją do okienka i mówi proszę przeliczyć (pierwsze moje słowa to: czy się Pani nie pomyliła?? :) ) . Liczę 2870zł (to było chwilę po denominacji więc robiło wrażenie) okazało się że to była wygrana w systemie(8 na 6 z 49) czyli 3 piątki ileś tam czwórek i ileś tam trójek. Jak już ochłonąłem tak na 3 dzień i policzyłem ile na grze wtopiłem to wyszło mi na zero Los oddał to co mu dawałem . Od tej pory już nie gram (czasem tylko kontrolnie puszczam zakład czy aby jeszcze coś nie ma ochoty oddać). Ps. a ile się prawdopodobieństwa naliczyłem , programików napisałem , na analizowałem losowań , to już moja sprawa. :D Share this post Link to post Share on other sites
roberts 0 Posted July 21, 2010 Ale ile się przy tym nauczyłeś to Twoje, więc jesteś powyżej zera. A czapeczka Porsche też się fajnie prezentuje. Poszperałem w sieci, odnalazłem tę stronę poczujmoc.pl i obejrzałem nagrody. Czapeczka i zegarek wyglądają naprawdę super. O wyjeździe do Mediolanu na wyścigi nawet nie marzę Share this post Link to post Share on other sites
qwertix 0 Posted July 22, 2010 ktos w koncu wygra taki wyjazd na wyscigi F1 ;] Share this post Link to post Share on other sites
roberts 0 Posted August 4, 2010 ktoś pewnie tak Szkoda by było jakbym to nie był ja Share this post Link to post Share on other sites
waldi888231200 9 Posted August 30, 2010 Inni o wygrywaniu: Share this post Link to post Share on other sites
KONTO USUNIĘTE 148 Posted August 31, 2010 W ubiegłym roku wygrałem na loterii charytatywnej (każdy los wygrywał), dofinansowanie do kursu na prawo jazdy kat.B w wysokości 200zł.Prawko mam już....lat. Wartość mojej wygranej porównywalna z wartością czapeczki Porsche,ale kolor nie ten Share this post Link to post Share on other sites
czesiu 0 Posted September 1, 2010 Największa wygrana: 50 euro po zainwestowaniu 0,25 euro, turniej pokera, później różnie, ale ciągle jeszcze do przodu. Share this post Link to post Share on other sites
waldi888231200 9 Posted September 2, 2010 Czasami można być szczęśliwym nawet nic nie wygrywając. Share this post Link to post Share on other sites