Skocz do zawartości
Forum Kopalni Wiedzy
jerzyadamski

technolgie

Co to za dział "technogie" w któym nie ma ani słowa o lifter technology czy statku Searl  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Co to za dziaÅ? "technogie" w któym nie ma ani sÅ?owa o lifter technology czy statku Searl

• nowe kierunki technologii kosmicznej
      0
    • jak udowaÄ? autostradÄ? do nieba
      1

Rekomendowane odpowiedzi

CZYTAłEM TU FORUM O TECHNOLOGIACH I STWIERDZAM Iż NIE DOść żE JESTEśCIE W LESIE TO JESZCZE SIEDZICIE NA DRZEWIE. NIE ZNALAZłEM ANI SłOWA NP. O LIFTER TECHNOLOGY. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze prosiłbym, aby do pisania używać zwykłej czcionki, bez caps locka.

Po drugie: wybór tematów należy do administratora

Po trzecie: byłoby fajnie, gdyby nie obrażać administratorów w swoim pierwszym poście na forum, zamiast tego można by było się grzecznie przywitać i wpisać sugestie.

Po czwarte: Jeżeli masz ochotę coś dodać do serwisu, może zaproponuj linki albo nawet napisz jaikeś krótkie artykuły? Podejrzewam, że administratorzy bardzo chętnie się zajmą dodaniem takiego newsa.

Po piąte: technologii jest tak wiele, że nie sposób napisać o wszystkim, inaczej sam administrator musiałby zrezygować z własnego życia. Poza tym dla Ciebie technologia Liter może się wydawać najważniejsza na świecie, dla mnie jest ciekawsza Immunoscope, a dla kogoś jeszcze innego zapewne technologia budowania zderzacza hadronów.

Po szóste: co to za ankieta w ogóle?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi