Gość Astro Napisano 2 października 2015 (edytowane) Nie zamierzam się wybierać na urlop, ale mi tu lekarze przewidują, że będzie to za pół roku, a inni prawią, że spoko, jeszcze pięć lat będę musiał garować. Może wie ktoś, skąd biorą się te wszystkie szmery w dalekim tle? Czekam szczególnie "medyków/ biologów": Edycja: oczywiście nic zobowiązującego. Edytowane 2 października 2015 przez Astro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrVocabulary (WhizzKid) 56 Napisano 25 października 2015 Te szmery to od ludzi, którzy się dostali i obgadują nowych: „kogo to tutaj ostatnio nie wpuszczają…” A moja matula od 23 lat słyszy, że ma maksimum rok życia. Z tymi lekarzami to nigdy nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inka28 0 Napisano 23 lutego 2016 ja unikam lekarzy jak diabeł święconej wody, już nie raz słyszałam różne dziwne zalecenia i diagnozy i nic się nie sprawdziło na szczęście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach