Jump to content
Forum Kopalni Wiedzy
dziki98

Muzyka - Czego słuchacie ?

Recommended Posts

Wszystko widać w temacie ... zespoły , najlepsze ich kawałki ... ja najchętniej słucham PaktoFoniKi lub Kaliber 44 . "Ja to ja" i "plus i minus"

Pozdro

właściwie to słucham wszystkiego ;)

Jednak mam jeden ulubiony zespół. Gdybym była na tyle zdolna żeby tworzyć muzykę tworzyłabym takie kawałki jak Maroon 5

http://www.youtube.com/watch?v=Sj3YZswL9RI - to jeden z lepszych kawałków tego zespołu;)

co do PaktoFoniKi i Kalibru 44, to nie potrafię słuchać takiej muzyki na dłuższą metę

Mi po prostu podchodzi rap , chociaż Gutkiem nie zgszeszę . A znasz The Ransmus , bądź Grupa operacyjna ?

Ja podobnie jak Natsume słucham prawie wszystkiego. Biegam do techno, w samochodzie lubię czarny rap, w domu gram na gitarce blues, od czasu do czasu jakiś jazz...

Co do rapu, to niestety trzeba siedzieć w tym, bo są rzeczy ambitne i są rzeczy nieambitne. Kaliber to ciężka rzecz, trzeba mieć do tego nastrój. Paktofonike osobiście bardzo lubię.

Jedyne czego nie trawię to zespoły typu Slipknot, Behemot, Vader etc. Na prawdę irytuje mnie taka "muzyka".

bardzo mi się podoba "Bądź Sobą" Grupy operacyjnej  :)

ale bardziej wole posłuchać The Rasmus ;)

Często mam tak, że podoba mi się jedna piosenka danego zespołu.

Że wpada w ucho ? ;)

Może to nie muzyka ale czasami posłucham sobie WBW . Bitw na rymy. Pogo i TeTris rządzą ! :P

Ostatnio spodobała mi się "Zemsta" Meza

To nie jest prawdziwy teledysk :)

O jaa, rozwaliłeś mnie tym filmikiem. Chodzi mi o tą ucieczkę Armstronga. Jaki to jest mutant :P

I tak przy okazji. Wiem, że zadam trudny problem ale! Szukam utworu, który rozpoczyna się od takie niskiego męskiego głosu, który coś tam mówi. Wtedy w tle zaczyna narastać riff i w końcu dochodzi do maksimum, facet coś krzyczy i piosenka wpada w pętle. Tylko nie kojarzę ani jednego słowa z tekstu. Strasznie mnie to dręczy, mam nadzieję, że coś poradzicie.

Szczęka mi opadła widząc popis Armstronga  ???

Ano :P W ogóle widok tej góry (na samym końcu jest widok z helikoptera) jest po prostu porażający.

Wybaczcie kochani,ale uśmiecham się czytając wiekszość wypowiedzi.Prawda(!!!)jest prosta-to zależy jak długo się słucha muzyki! Uwaga prehistoryczna:Pierwszy magnetofon kupiłem w roku1963,(to nie żart)i od tego czasu zapisuje na różnych nośnikach swoją muzykę.(to 46 lat)i potrafię tylko stwierdzić jedno:słucham tą która nie jest starsza niż ja,to tylko kwestia nastroju i psychicznych potrzeb.Ale głównie elektronika i trance.Słucham jej głównie z synem ,ale to zrozumiałe,wychował się pod kolumnami słuchając muzyki,i potrafimy się nią cieszyć.Pozdrawiam kochających muzykę,pozwala być szczęśliwym !

hej! ;)

ja fan wszelkich odmian rocka i metalu (choc za black itp nie przepadam...)

i uwaga! Madonny  :P

Ostanio powrocilem tez do sluchania hey (pewnie ze wzgledu na nowo wydana plyte) i spodobala mi sie nowa plyta happysad (zdecydowanie mniej nstolatkowa od poprzednich i bardziej radosna)