Jump to content
Forum Kopalni Wiedzy
Tomek

Dobre wiadomości

Recommended Posts

@ZolV

Ano, fajnie wyszło ;)

-----

BTW. widzę, że ostatnio sporo pozytywów u mnie ;) Tym razem przekonałem się, że warto coś robić dla innych. Zostałem (żeby było śmieszniej, to nieco przypadkiem) polskim ambasadorem organizacji BikePure ( http://www.bikepure.org ), walczącej z dopingiem w kolarstwie :D Żeby było śmieszniej, w ramach podziękowania za kilka drobnych przysług wysłano mi pakiet gadżetów promocyjnych tej inicjatywy :D

Póki co, tłumaczeniem tekstów na polski (chociaż, jak widzę, admin jeszcze ich nie wstawił ;) ). A w przyszłości - bardzo możliwe, że dostanę np. pakiecik gadżetów/ulotek itp. i będę mógł rozdawać je choćby na imprezach kolarskich :D

@Jurgi

moje gratulacje! Życzę zadowolenia z pracy dla Kopalni :D Ja na jakiś czas odsuwam się na bok, ale widzę, że pisaniem dla KW zajmie się jedna z osób, które zawsze podziwiałem za styl pisania i poziom wypowiedzi. Trzymam kciuki!

No, no, no... Widzę że forumowicze powoli przejmują władzę :D

Gratulacje

Dziękuję za miłe słowa. Postaram się nie zawieść. Jestem, jak to mówię, człowiek pióra, żadnego pisania się nie boję. :D

Sam niestety nie jeżdżę, ale bardzo popieram.

Nigdy nie jest za późno by to zmienić  :D

btw słowo rajd bywa często mylnie odczytywane - oznacza że to grupowy przejazd turystycznym tempem dla amatorów a nie wyścig!

No we Wrocłaskim Bike Maratonie to tempo na pewno nie jest turystyczne :D

Fakt... dlatego się nazywa maratonem a nie rajdem  :D

No ale jest na mapce rajdów. Chyba, że to jakieś dwie oddzielne imprezy.

Maraton chyba nieco przy okazji się tam zabłąkał, 99,9% tych imprez to rajdy

Ja byłem na jego trasie no i mój region, dlatego zwróciłem uwagę :D Błotko takie, że hej! :D

część z tych rajdów zostanie odwołana/przeniesiona na inny termin ze względu na uroczystości pogrzebowe  ::D ehh... to niewlaściwy wątek

Jeździłem dziś na rowerze poziomym, i to na trzech różnych modelach :D NIEZIEMSKIE wrażenia z jazdy, polecam każdemu! Człowiek czuje się tak, jakby znowu miał 7 lat :D

Osobom niewiedzącym, co do "poziomka", polecam ten film: http://www.youtube.com/watch?v=UJc9__yMRsQ

Chcialabym sie przywitac, bo do tej pory tylko czytalam wiadomosci. Niektore dziedziny nauki sa poza moimi mozliwosciami intelektualnymi, wiec nie bede sie na ich temat wypowiadac, co moze byc pozytywne ;) 

Chcialabym sie przywitac, bo do tej pory tylko czytalam wiadomosci. Niektore dziedziny nauki sa poza moimi mozliwosciami intelektualnymi, wiec nie bede sie na ich temat wypowiadac, co moze byc pozytywne[/size] 

Co Ty się tak skręcasz jak ma-kara-on , masz pisać zawsze jak tylko Ci coś przychodzi do głowy z własnego doświadczenia, albo pozytywnie marzyć.  :-X