Jump to content
Forum Kopalni Wiedzy
ex nihilo

Dziad żoliborski

Recommended Posts

8 minut temu, Vinyl napisał:

Nie jesteś widzę na czasie. Kondominium lewicowo liberalne proponuje w komunikacji bezpośredniej formę bezosobową. Także śmiało możesz mówić do Brauna jak do jakiegoś aktuwiszcza, używając zaimków bezosobowych nie wskazujących na płeć, pomijając te formy które na nią jednoznacznie wskazują. @Astro

Faktycznie, jako starszej daty zostałem wychowany na formach proszę pani/ proszę pana, ale spróbuję. Pieprzycie ono Vinylo - tak dobrze?

10 minut temu, Vinyl napisał:

Okolicznością która wskazuje nam na użycie tej formy jest płeć.

Pod kółka tej pociągu nie zazierałem, więc nie wiem (broda w końcu nie przesądza), ale nie spodziewam się tam niczego ciekawego (już niedługo zapewne będziemy tropem ROGaczy mieć "obywatelskie patrole poprawności" sprawdzające czy czasem nie obrzezany...). Poza tym przełożę Ci na "nasze"; ktoś może mieć płeć, ale żaden tam z niego pan, bo zwyczajny ch*uj. Takie to trudne?

17 minut temu, Vinyl napisał:

Panowie już tak naciągacie rzeczywistość żeby dopasować te klocki żeby jako tako wam się spinały w głowie że jest to zabawne.

Lepiej może tak - u Ciebie NIC się w końcu nie spina. Wybacz, ale wiesz na jakim portalu piszesz? Bez urazy, ale chyba coś pomyliłeś. Z mojej strony EOT w kontekście Ciebio, bo naprawdę szkoda wchodzić w szambo. Załóż sobie może swój/swoją portalę "naukofą" i próbuj konkurować z KW, bo ssiesz.

Godzinę temu, Vinyl napisał:

ktoś piszący z profilu konto usunięte tylko po to żeby poprawić jedną brednie przez siebie napisana na kolejną

Nie pojąłeś, więc w formie jak krowie na rowie. Może teraz się uda:

Sąd Najwyższy to organ władzy państwowej z przynależną mu jedyną formą kurtuazyjną "Wysoki Sądzie" - którą Bodnar używał - ale w tym organie zasiadają nielegałowie, co Bodnar im wypomniał.

Pojął ?

Edited by KONTO USUNIĘTE

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...