thikim 117 Posted March 21 Coś się zmieniło w działaniu forum? 1. Po pierwsze z listy ignorowanych zniknął mi Astro. A go na pewno z tej listy nie usuwałem. 2. Po drugie 3grosze który ma u mnie ignora dał mi minusa - a to chyba nie powinno być możliwe bo nie powinien po zalogowaniu móc widzieć moich postów. Tak to przynajmniej do tej pory działało. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz Błoński 168 Posted March 22 Astro się wyniósł z forum. A co do ignora i minusa, to muszę to sprawdzić. Nic nie powinno się zmienić. Share this post Link to post Share on other sites
3grosze 142 Posted March 23 Tam wyżej dałem testowy minus ćwiczebny, aby łatwiej było zapewnić informatyczną ochronę thikima. Share this post Link to post Share on other sites
thikim 117 Posted March 23 (edited) W dniu 22.03.2023 o 14:42, Mariusz Błoński napisał: Astro się wyniósł z forum. A co do ignora i minusa, to muszę to sprawdzić. Nic nie powinno się zmienić. Jak widzisz dostałem kolejnego minusa w tym temacie bo jakiś psychicznie chory człowiek usiadł do klawiatury. A jest niby zablokowany więc nie powinien mieć takiej możliwości. Edited March 23 by thikim Share this post Link to post Share on other sites
3grosze 142 Posted March 24 (edited) 13 godzin temu, thikim napisał: jakiś psychicznie chory człowiek Człowieku*, tęsknisz za wygodnickim, bo bezkrytycznym prezentowaniem swoich cynicznych i antycywilizacyjnych treści. Tia....emeryt to i egoistyczna postawa wobec przyszłości. * prawdopodobnie przestrzeliłem Edited March 24 by 3grosze Share this post Link to post Share on other sites
wilk 100 Posted May 16 W dniu 21.03.2023 o 17:46, thikim napisał: Po drugie 3grosze który ma u mnie ignora dał mi minusa Ignor jest u Ciebie, bo to Ty nie chcesz widzieć jego postów, nie działa to w obie strony. 1 Share this post Link to post Share on other sites