Jump to content
Forum Kopalni Wiedzy
wilk

Problem z nawigacją w serwisie?

Recommended Posts

Czy na sali są osoby mające problem z nawigacją w serwisie? Chodzi o linki z boksu „forum” pozwalające na natychmiastowe przejście do ostatnich komentarzy na forum. Ponoć występuje problem z kodowaniem linków zawierających znaki diakrytyczne uniemożliwiający poprawne przekierowanie.

W kręgu zainteresowań są osoby mające anglojęzyczną wersję Windows 10 oraz używające MS Edge, tudzież mobilne Chrome.

 

Zapomniałem dodać, że chodzi o ramkę „forum” na stronie głównej.

Edited by wilk

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://imageshack.com/a/img924/1434/fhwSdZ.png

 

copy link daje coś takiego:

http://forum.kopalniawiedzy.pl/index.php?/topic/27729-spacex-op%c3%b3%c5%bania-swoj%c4%85-pierwsz%c4%85-misj%c4%99-na-marsa/page__view__findpost__p__125567

 

ewidentnie cos z przeglądarką ten link wyżej działa tutaj :)

 

[proto://] forum.kopalniawiedzy.pl/index.php?/topic/27729-spacex-op%c3%b3%c5%bania-swoj%c4%85-pierwsz%c4%85-misj%c4%99-na-marsa/page__view__findpost__p__125567

Edited by Jajcenty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...