aneta121 0 Posted November 6, 2013 Czy ktoś z forumowiczów mógłby polecić mi wczasy odchudzające? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Astroboy 34 Posted November 11, 2013 Jakoś brak, jak widzę, odpowiedzi. Osobiście nie chcę nic sugerować, ale może, jako zajawkę, podpowiem rzecz od dawna znaną - intensywne wykorzystywanie mózgu angażuje organizm niesłychanie energetycznie. Share this post Link to post Share on other sites
wilk 103 Posted November 12, 2013 Ja bym mógł polecić rower lub basen. Share this post Link to post Share on other sites
TrzyGrosze 67 Posted November 12, 2013 Chcesz ją zamęczyć !? To mają być wczasy, a więc "samo" ma się schudnąć. Ze sprzętu to raczej leżak, ale w kolorze czerwonym (pobudza centralny układ nerwowy, co daje skutki wyjaśnione przez astroboya). Share this post Link to post Share on other sites
pogo 102 Posted November 13, 2013 Czy ktoś z forumowiczów mógłby polecić mi wczasy odchudzające? Pozdrawiam Polecam Share this post Link to post Share on other sites
romero 25 Posted November 13, 2013 Ja polecam wczasy w siodle. Z ostatnich badań wynika, że uczestnicy chudną przeciętnie 10kg. Z tym, że najwięcej chudną ci co są pod siodłem -konie przeciętnie 25kg, a ci co siedzą na, przybywają 5kg PS. Zamiast rower, czy inne, polecam dietę MŻ. U mnie podziałała. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Astroboy 34 Posted November 14, 2013 Czy MŻ denotuje młodą żonę? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Wereczka Posted November 19, 2013 jednym z najlepszych miejsc na spędzenie wczasów odchudzających jest Primavera Spa w Jastrzębiej Górze , mają tam specjalistów , dietetyków i trenerów, którzy na pewno pomogą schudnąć i odpowiednio zadbać o siebie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest dobromir Posted November 19, 2013 Czy ktoś z forumowiczów mógłby polecić mi wczasy odchudzające? Pozdrawiam Ja Ci mogę polecić w Kosarzyskch koło Piwnicznej w ośrodku smrek, byłem 3 tygodnie, 14 kg mniej. Dużo chodzenia po górkach. Share this post Link to post Share on other sites