qwertix 0 Posted June 9, 2010 hej, lubicie soje, czesto wprowadzacie do jadlospisu jakies sojowe produkty, np napoje, deserki? Share this post Link to post Share on other sites
k0mandos 0 Posted June 9, 2010 Soja jest super. Ino trzeba ją dobrze wymoczyć i się przyzwyczaić, bo na początku jak się za dużo zje, to straszne wzdęcia są. Ja robię ją zazwyczaj z warzywami (fasola, kukurydza, marchewka, groszek etc.) i przecierem, albo keczupem no i zestaw przypraw do tego. Share this post Link to post Share on other sites
roberts 0 Posted July 21, 2010 napoje i deserki? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Ale czasem chętnie dorzucam kotlety sojowe do sosu do makaronu. Share this post Link to post Share on other sites
robert10 0 Posted September 29, 2010 Witam Ja robię z soi pyszne kotleciki . pozdrawiam Robercik Share this post Link to post Share on other sites
Marek Nowakowski 0 Posted September 30, 2010 Sojowe kotleciki najlepiej smażyc na slonince swojskiej albo tłuszczu z wytopu domowego - nigdy olej czy oliwa! Share this post Link to post Share on other sites
Jajcenty 314 Posted September 30, 2010 Sojowe kotleciki najlepiej smażyc na slonince swojskiej albo tłuszczu z wytopu domowego - nigdy olej czy oliwa! Dobrze jest też dorzucić schabowego lub dwa i z 20 dag żółtego sera. Ja tak robię i spokojnie trzymam cholesterol w ryzach. Zawsze mam poniżej 500 Share this post Link to post Share on other sites